× Willkommen im Supportbereich für Gameserver!

Fehler bei Komponeten Installation

5 years 6 months ago #971 by Lars Hildebrandt

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #972 by mario118
:\ that is very strange, I see the server perfectly in yours but mine keeps telling me "server did not respond"...did I fill out the information wrong or something or did I install your component incorrectly??

It said the installation went through fine but I guess there is still something that Joomla is doing that is blocking my version of your component to function correctly :\

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #973 by mario118
It has to be something with the component itself then when you did the fixes to allow LAMP users to run it instead of through XAMPP because I think you are using XAMPP on a windows server with Joomla 2.5 correct?

We are using LAMP on a Linux box with Joomla 2.5. What's strange is that the extension installed perfectly along with the module...but it's just not picking up the server information for some reason.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #975 by mario118
Hi Larz,

Anything on this solution yet? :\ we really want to use this.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #976 by Knallkopp_02
It works for me too,

Give the server a name, choise your game, put in your ip, set your querry port,

thats all

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago - 5 years 6 months ago #993 by mario118
you both just put in default query port?

For some reason no matter what we do it's still not working. Are you guys using Joomla 2.5?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #995 by Lars Hildebrandt
Please give me your php version. I tried with php 5.3 and got a lot of problems with the ajax framework "xajax".

greetz
Lars

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago - 5 years 6 months ago #997 by mario118
Hi Lars,

Thank you for the great support so far.

Our PHP version is 5.3.3 we just updated last week :)
we are running a Linux VPS with LAMP through hostgator
Joomla! 2.5.4 Stable [ Ember ] 2-April-2012 14:00 GMT
Joomla Platform 11.4.0 Stable [ Brian Kernighan ] 03-Jan-2012 00:00 GMT

These are all our servers in many different games and as you can see none load :\

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #1002 by mario118
New discovery to the issue. It does appear to be PHP issue. Here are two more screenshots of what we see now.



and when we click on the first image (teamspeak 3) to bring up details it goes to this page:



Hope this helps in solving the problem!

Thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #1003 by Lars Hildebrandt
thx for information.
I think we got two problems.

1. something at your ts3 is different to my other testservers
2. the component does not work well at php 5.3

Can you try it with php 5.2?

I work on a solution for point 2. I'll replace library xajax with jquery, but it will take some time.

greets
Lars

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #1004 by mario118
We wouldn't be able to downgrade PHP as we just upgraded unfortunately :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #1009 by Lars Hildebrandt
that's understandable ... My first tests with jquery last night looked very good and I'm assuming that I can provide an update in the next days

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #1018 by mario118
Sounds great! Can't wait to get this extension working!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 5 months ago - 5 years 5 months ago #1021 by Lars Hildebrandt
here is my testversion... plz try it in your installation...

Beta 2.1.4a

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 5 months ago #1022 by mario118
Hi Lars,

It appears the problem has gotten worst now :( I uninstalled the old version completely and re installed using the beta but now the server IP doesn't even show on top of not connecting.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.339 seconds

Latest News

GameServer! 3.4.2 available

GameServer! now supports Killing Floor 2 and the new version changed the way how mapimages are handled.

I had a little trouble with my site and the load that was made by image requests of your sites. I changed the behaviour. From now, the requested images will be saved on your site in the images/gamesserver folder. This change reduces the load of my site and on the other hand the loading of your site should be faster.

So please update your GameServer! component to the latest version.

Thanks a lot

Lars

SquadManagement 1.0.1

New version of SquadManagement available. This version contains big recatorings with jquery. Please give me feedback, if there are issues about this.

 

You can find the version here.

Who's online?

We have 107 guests and no members online

Login Form

Paypal Donation

Top